Ga naar de inhoud

Bedrijfsfeest

Tijd voor een feestje?

Leuk dat u een schoolfeest of kinderdisco wilt gaan organiseren voor jongeren/kinderen. Wij van DJ RobinS Drive-In Show hebben de afgelopen jaren de meest uiteenlopende schoolfeesten en kinderdisco’s mogen verzorgen; maar ook gala’s en thema avonden.

Voor de feestavond kunnen wij een basis tot complete discoshow aanbieden, de show wordt op basis van uw wensen samengesteld. Door de mobiliteit van onze show kunnen wij deze ook bij u thuis opzetten.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een goede communicatie en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Op verzoek kan er een persoonlijke afspraak worden gemaakt ter kennismaking. Tijdens het kennismakingsgesprek worden alle wensen voor de feestavond besproken; op basis van dit gesprek komen wij met een passend voorstel.

Mogelijke extra’s

  • Fotograaf op locatie
  • Bellenblaasmachines
  • Sneeuwmachines
  • Sta-tafels, stoelen en banken
  • Partytenten

– Voorbeeld schoolfeest (complete show):

Voor de totaalprijs van € 850,- heeft u al een complete show voor een schoolfeest bestaande uit licht, geluid en rookeffecten. Deze set is goed voor een capaciteit tot ongeveer 100 leerlingen met een tijdsduur van 4 uur. (binnen een straal van 20KM berekenen wij geen reiskosten)

– Voorbeeld gala (maatwerk show):
De drive-in show voor het galafeest zal volledig worden samengesteld op basis van jullie wensen; hier zijn geen standaard prijzen voor. Vooraf bieden wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan; dit gesprek dient ter kennismaking. Aan de hand van dit gesprek zal er een passend voorstel worden gedaan. Vanaf € 895,-

Voor meer informatie of het verzoek tot een offerte kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Plan een kennismaking in