Ga naar de inhoud

Recensies

Wat anderen van DJ RobinS Drive-In show vinden

Wat vinden anderen van DJ Robins drive-in show?

Onderstaand een handgreep uit de recensies die wij van onze opdrachtgevers hebben mogen ontvangen.


Gertjan en Yvonne Greeven | 25-jarig huwelijksfeest

Op 28 mei j.l. hebben wij ons 25-jarig huwelijksfeest gevierd. Voor de muzikale omlijsting hadden wij DJ RobinS uitgenodigd om op ons feest te komen draaien. Wij hadden hem via internet benaderd en werden vrijwel direct gebeld om een afspraak te maken om alles door te spreken.

Het persoonlijk contact was erg prettig en wij konden al onze wensen kenbaar maken. Ook konden wij een lijstje opgeven met nummers waarvan wij vonden dat die in ieder geval niet mochten ontbreken. Voor ons waren dat natuurlijk veel 80’s en die waren ruimschoots aanwezig.

Als u op zoek bent naar een goede DJ en voor een leuke prijs dan is DJ RobinS zeker een aanrader. Jullie nogmaals bedankt voor jullie bijdrage in ons fantastische huwelijksfeest.
Wij kunnen er met heel veel plezier op terugkijken.

Gertjan en Yvonne Greeven


Fam. Streekstra | 25-jarig huwelijksfeest

Op de avond zelf heb ik genoten van alle mensen die het erg naar hun zin hadden en er op de dansvloer een feestje van maakte. Ik heb ruim van te voren met Robin contact gehad over onze feestavond. Het was heel fijn dat hij vroegtijdig langs kon komen om onze wensen aan te geven en alvast wat door te spreken. De weken daarop heb ik een lijstje gestuurd met nummers die ik graag wilde horen. Ook de aankleding was goed verzorgt. Leuke verlichting enz.

Ze zijn zeer beleefd en laten alles keurig achter!
Top avond gehad.
Fam. Streekstra


Mascha | verjaardagsfeest 50 jaar
Afgelopen zaterdag  23 April feestje gegeven bij café de buurvrouw in Wilnis! Met muziek verzorgd door dj Robin S.
Het was een fantastische  avond met heerlijke muziek. Er werd veel gedanst! We hadden ook een verzoeklijst gemaild naar de dj, waar goed gehoor aan werd gegeven. De licht shows incl. rookmachines  waren super. Een echte aanrader dus voor een eerlijke prijs!
ik zeg DOEN.  Tot de volgende keer.


Fam. Kellerman | verjaardagsfeest 50 jaar
Voor ons feest heeft DJ Robin een perfecte avond vol goede muziek verzorgd, super! Niet alleen sloot de muziek aan op de wensen van de dansers, ik vond het ook een unieke combinatie van een praat- eet- en dansfeest!

Na afloop heeft iedereen aangegeven een zeer feestelijke avond te hebben gehad, wat voor mij een compliment is voor Robin’s optreden.


Fam. Boone | sweet 16 party
Afgelopen Zaterdag heeft Robin op het feestje van onze dochter gedraaid.
Ze werd zestien en wilde verschillende soorten muziek, voor haar vrienden maar ook voor de oom’s en tantes.
Vooraf met Robin dit goed doorgesproken en liedjes aangedragen. Iedereen heeft genoten, jong en oud samen op de dansvloer.


Arie & Mark | verjaardag 60 en 30 jaar
We willen jou en je collega allebei bedanken voor het verzorgen op onze Black & Whiteparty op 09 januari 2016 ter gelegenheid van onze verjaardagen 60 en 30 jaar. We hebben je natuurlijk al 2 keer meegemaakt bij familie.
We vonden het geweldig! Maar ook de gasten. We hebben leuke reacties gehad. Gezien het feit dat de dansvloer grotendeels van de avond vol stond, zegt genoeg !
Je draaide gepaste muziek. Er was een goede sfeer, met een mooie rook- en lichtshow. Je voelde de sfeer aan en reageerde goed op verzoeknummers.

Indien iemand een dj nodig heeft is RobinS Drive-In Show aan te raden!!


Han | Brandweer Breukelen | nieuwjaarsfeest
Hartstikke bedankt voor het muzikaal verzorgen van onze nieuwjaarsreceptie. Het contact was erg prettig en je begreep gelijk welke kant we op wilden met de avond. De afspraken waren snel gemaakt en werden vervolgens nog eens per mail door je bevestigd, duidelijk en professioneel. Op de avond zelf was de muziek fijn in balans, niet te veel bas en niet té hard. Ook de disco verlichting was precies goed. Ik kijk er naar uit om je volgend feestje weer uit te nodigen!


Jeannette | hockeyvereniging Qui Vive | hockeytoernooi evenement
DJ Robin heeft onlangs bij ons bij het C toernooi (hockeyvereniging Qui Vive) gedraaid en mede door zijn bijdrage was het TOP!
Vooraf hebben we contact gehad over de mogelijkheden en dit nog even telefonisch doorgesproken. Daarna is Robin komen kijken op locatie om naar de voorzieningen te kijken. Dit was prettig.
De dag zelf was geweldig! Robin en zijn compagnon waren er ruim op tijd en de muziek draaide al voordat de eerste teams binnen kwamen. De kinderen konden verzoeknummers aanvragen, maar ook zonder dit trof DJ Robin de juiste toon met zijn muziekkeuze.
De prijs/kwaliteit was echt meer dan goed. Super service, super gezellige dag, mede door Robin!
Volgend jaar graag weer!


Gerhard | Hockeyvereniging Mijdrecht (HVM) | hockeytoernooi evenement
Al meerdere keren heeft DJ RobinS Drive-in Show de muziek verzorgd tijdens hockeytoernooien bij HVM in Mijdrecht. Zo langzamerhand de vaste DJ van de club! Afspraak is afspraak, tip top apparatuur, goede muziek, aangepast aan de doelgroep.
Muziek nodig voor een feestje? Gewoon Robin bellen. Komt helemaal goed  (y)


Fam. Loendersloot
Voor de tweede keer DJ RobinS Drive-In Show ingehuurd, dit keer voor mijn zoon en zijn maatje hun twaalfde verjaardag, en wederom een zeer groot succes !!

Kernwoorden ; betrouwbaar / enthousiast / inventief / alles kan, niks moet / scherpe prijs – kwaliteit verhouding / super beleefd, kortom een echte ‘professional’ !

Wil je dat je feestje slaagt, laat Robin de muzikale omlijsting verzorgen. Ik zal hem zeker aan echt iedereen aanraden.


Rob | Hockeyvereniging Mijdrecht (HVM) | familietoernooi evenement
Om voor ruim 200 personen, variërend in leeftijd van 6 tot 60 jaar, gezellige muziek te draaien tijdens een hockeytoernooi, valt niet mee. Robin heeft zich echter prima van die taak gekweten. Chapeau!! Zeker voor herhaling vatbaar.


Dunja | Waternet Amsterdam | personeelsfeest
Robin was al meerdere malen bij ons te gast met zijn Drive in Show. Muziek op maat zou ik het durven noemen. Wat je wenst regelt hij. Elke keer weer is het een groot succes.
Hij weet sfeer te brengen, wisselt muziek af naar keus en niet geheel onbelangrijk, hij is altijd vriendelijk en bereid om mee te denken om er een geslaagd feest van te maken.
Voor een volgend feest maken wij graag weer gebruik van zijn diensten als DJ.


Vincent & Julia | bruiloft
We willen je allebei bedanken voor het verzorgen van onze bruiloft. Ik vond het heel fijn om te zien dat je bij alles netjes je afspraken nakomt. Een voorgesprek bij ons thuis om te kijken wat onze wensen waren; en vooral het uitvoeren daarvan hebben jullie keurig gedaan. Het geluid was goed! Volgens mij heeft iedereen genoten. Keep up the good work en nogmaals bedankt! Groetjes Vincent & Julia.


Rob & manon | bruiloft
Wij vonden het geweldig gisteravond! Jullie hebben een super show neergezet, muziek, licht en rookeffecten helemaal goed op elkaar afgestemd. Gezien het feit dat iedereen zo goed als de hele avond op de dansvloer heeft gestaan, betekent dat jullie het geweldig hebben gedaan! We vonden jullie entourage ook helemaal perfect en zouden jullie zeker aan anderen aanraden! Ik hoop dat jullie ook een leuke avond hebben gehad, die van ons was (mede dankzij jullie) een avond om NOOIT meer te vergeten! Heel hartelijk bedankt! Groetjes Rob en Manon


Fam. ten Bodem | verjaardagsfeest
Je/jullie hebben waargemaakt waar jullie voor staan. Het was goed georganiseerd en de afspraken zijn heel goed en netjes nagekomen. Jullie lichtshow, rookkanon en met name de muzikale feest klanken waren prima verzorgd! Verder zijn jullie nette jonge ondernemers en weet ik zeker dat wij jullie bij gelegenheid zeer zeker weer zullen vragen. Ook de mensen die op het feest waren, waren zeer enthousiast. Jullie kaartjes vonden gretig aftrek. Ik wens jullie veel succes met jullie Drive-In Show. Ook namens mijn man en kinderen hartelijk dank voor de zeer geslaagde avond! Met vriendelijke groet, A. Ten Bodem


Fam. Goncalves en Fam. Sloove | klassenfeest
Uiteraard geef ik een beoordeling n.a.v. het feest . Eigenlijk maar 1 woord en dat is TOP!! Jullie muziek was heel divers en voor de kinderen helemaal te gek. Zoals jullie zelf zagen waren ze allemaal aan het dansen en erg enthousiast. Wij zullen zeker jullie aanbevelen als er mensen zijn die een DJ zoeken voor een fijne avond. Ook prijs/kwaliteitsverhouding is prima, je krijgt waar voor je geld. Wij wensen je verder veel succes en misschien tot een volgende keer. Met vriendelijke groet,
Fam Goncalves en Fam. Sloove


Fam. Struik | verjaardagsfeest
Dankzij de muziek en licht van dj Robin drive-in show is het een leuk en swingend feest geworden. In de voorbereiding van ons feest hadden wij een verzoek ingediend n.a.v. de muziekkeuze, hieraan is volledig voldaan. Zowel de gasten als wij hebben het erg naar ons zin gehad. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding vonden wij erg goed. Als wij nog eens een feest geven kiezen wij zeker weer voor DJ RobinS drive-in show, dit is zeker een aanrader. Tot een volgende keer!
Groetjes Fam. Struik


Fam. Randoo | verjaardagsfeest
Beste Robin, Goed gedaan! Enthousiaste ondernemers met oog voor de klant en het publiek! Ook Zijn afspraken kwam hij netjes na. De mensen vonden het zeer gezellig!


Fam. Martinez | verjaardagsfeest
Hartstikke bedankt voor alles. We waren dik tevreden. Jullie waren netjes op tijd. En jullie waren zeer aardig en beleefd. De prijs vonden we goed en we vonden het allemaal zeer professioneel aangepakt. Fantastische disco lichten en geluid!

Wij waren heel tevreden en zullen je zeker weer inschakelen voor ons volgende party. Dank je en tot ziens.


Peter | verjaardagsfeest
Pas heeft hij bij ons een top feest verzorgd met licht en geluid! Iedereen was erg enthousiast en bleef op de dansvloer! Scherpe prijs kwaliteit verhouding. Gr, Peter


Fam. Bul | verjaardagsfeest
Het was een top avond, en ik ben zeer te spreken over jullie inzet. Jullie waren mooi op tijd, en mede dankzij jullie zijn er toch nog wat mensen op de dansvloer beland en is het feest geslaagd!
Verder zag het er zeer professioneel uit, met de verlichting, geluid en de rookeffecten!

Ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere, en als ik zelf nog eens een feestje geef, denk ik zeker weer aan je!


Daniëlle | kinderdisco
Yannick heeft een super discofeest gehad voor zijn 10e verjaardag. Voor veel kinderen was het hun eerste disco en veel vonden het het leukste feest ooit. Goede muziek, verzoeknummers, sfeer brengen, de discolampen en als de kinderen moe werden ff een spelletje doen. Super!!

Verder vond ik dat je heel netjes communiceerde. Gelijk de bevestiging van de boeking over de mail, 2 dagen voor het feest informeren of er nog andere wensen zijn. Goede communicatie, goede muziek voor een goede prijs.